Tatarský biftek podle Angusfarm

0 hvězdiček z 4 hodnocení   

Tatarský biftek je oblíbenou labužnickou pochoutkou ze syrového masa, kterou ve své době znali jak naši rodiče, tak i prarodiče. Připravte si lahodný tatarský biftek ve své kuchyni dle tohoto jednoduchého receptu.

Ingredience pro přípravu receptu: Tatarský biftek podle Angusfarm

Na podávání

Postup pro přípravu receptu: Tatarský biftek podle Angusfarm

Umelte či naškrábejte maso při pokojové teplotě, přidejte žloutek a sůl a pepř podle chuti. Nakrájejte na drobno šalotku a přidej ji také do masa spolu s paprikou, kmínem.

Všechny ingredience důkladně promíchejte vidličkou a ochutnejte. Přidejte trochu olivového oleje.

Koření dávejte spíše méně na chuť, aby byla po smíchání cítit chuť masa

Tatarský biftek podávejte s opečenými topinkami, kterou jsou lehce potřené česnekem.

Tagy receptu: Tatarský biftek podle Angusfarm

Hovězí maso Zadní maso Svíčková Paprika Kmín Olivový olej Vajíčko Šalotka

Zdroj: Angusfarm

Diskuze k receptu: Tatarský biftek podle Angusfarm